Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR ; “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ'

BAŞKAN AYDAR ; “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

BAŞKAN AYDAR ; “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ'

BASKAN AYDAR ; “GENÇLER BIZIM GELECEGIMIZ'

 

-CEYHAN’DA ÖZEL DERS MASRAFINA SON

 

Ceyhan Belediyesi Gençlik Egitim Merkezi (CEGEM)  ile 12. sinifta ögrenim gören ve mezun durumdaki ögrencilere üniversite sinavina hazirlik dersleri veriliyor.

 

Ceyhanli ögrencileri üniversite sinavina hazirlamayi hedefleyen Ceyhan Belediyesi Gençlik Egitim Merkezi haftanin 6 günü 602 ögrenciye ücretsiz hizmet veriyor. Sosyal Belediyecilik anlayisi ile Eylül ayinda ücretsiz üniversite sinavina hazirlik derslerine baslayan Ceyhan Belediyesi Gençlik Egitim Merkezi dar gelirli ögrencilere egitim imkâni saglamanin yani sira Biyoloji, Fizik, Kimya, Cografya, Tarih, Türk Dili Edebiyati ve Matematik branslarinda uzman ögretmenlere ve ön büro ve hizmet alanlarinda çalisan 14 kisiye de istihdam imkâni sagliyor.

 

“Ücretsiz Egitim Herkesin Hakki”

 

Ceyhan Belediyesi Gençlik Egitim Merkezi’nin hizmetleri hakkinda bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “  CEGEM 2014’te hayata geçirilmis bir hizmetti.  Ancak Ceyhan Belediyesi yalnizca bina destegi veriyordu. Egitim Halk Egitim tarafindan saglaniyordu. Su anda Ceyhan Belediyesi olarak tamamen kendi imkânlarimizla, hiçbir kurum ve kurulustan destek almadan ögrencilerimizin gelecegi için hizmet veriyoruz. Belediyemizin Gençlik Egitim Merkezi partili, partisiz ayirmadan her kesimden ögrenciye hizmet veriyor. Ücretsiz egitim herkesin hakki.  Su an sadece üniversite sinavina hazirlanan ögrencilerimiz bu hizmetten yararlanabiliyor ancak belediyemizin imkanlari arttikça hizmet agimizi da genisletecegiz. Gençler bizim gelecegimiz. Onlarin gelecegi bizim gelecegimiz” dedi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli